Image

Praktische informatie
  • 22 april 2020
  • 09:00 – 17:00 uur
  • voor professionals in de zorg
  • uitverkocht
Voor wie?

Dit congres is geschikt voor professionals in de zorg met een functie als directeur of afdelingshoofd, manager, raad van bestuur/toezicht, business analist, medisch specialist, huisarts, adviseur en projectleider. Een andere branche voor wie het congres interessant is zijn gemeentes. 


Accreditatie

Accreditatie is aangevraagd voor 4 punten bij het Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN). Vul uw relatienummer in op het inschrijfformulier om hiervoor in aanmerking te komen.

Het congres staat gelijk aan een studiebelasting van 4 uur.

Contact

Neem bij vragen over inschrijven contact op met de klantenservice:

Neem bij inhoudelijke vragen contact op met Dorien de Jong

Inschrijven

€349,-

Vroegboektarief (tot 1 januari 2020)
BTW vrij*


Schrijf nu in
€449,-

Standaard tarief
BTW vrij*


Schrijf nu in


Cedeo erkend
Met dit klanttevredenheidsoordeel is de kwaliteit van onze congressen en masterclasses ruimschoots gewaarborgd. Cedeo is een onafhankelijke intermediair die opleidingsinstituten toetst. Lees meer over de CEDEO erkenning.

Btw-vrij door CRKBO registratie
Springer Media B.V., waarvan Bohn Stafleu van Loghum onderdeel uitmaakt, is als instelling geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Door deze CRKBO registratie mogen wij onze congressen btw-vrij aanbieden. Lees meer over de CRKBO registratie.


Image

Image
Locatie

Het congres Van ketenzorg naar netwerkzorg is op 10 oktober 2019 bij Hotel Utrecht. 

Klik hier voor de routebeschrijving.

Inschrijven & annuleren

Schrijf u in via het online inschrijfformulier. 
Voor vragen met betrekking tot inschrijven kunt u contact opnemen met de klantenservice

Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u tot vier weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 50,00 p.p. aan administratiekosten in rekening. Meldt u zich binnen vier weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen. Overigens kunt u bij verhindering ook een vervanger van uw inschrijving gebruik laten maken.